Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank продовжив депозитну кампанію

Universal Bank продовжив депозитну кампанію «Приєднуйтесь зараз та отримуйте більше!»


Всі клієнти, які оформлять довгострокові депозити в Universal Bank з 1 по 30 листопада цього року отримують підвищення депозитних ставок по строкових вкладах на 1% терміном на 1 рік та більше. За період дії спеціальної пропозиції «Приєднуйтесь зараз та отримуйте більше!» понад 70% коштів від фізичних осіб, які залучили по строковим депозитним програмам, було розміщено саме на довгострокових депозитах терміном на 1 рік та більше. Сьогодні це кращий показник довіри до банку.
 
У зв´язку з цим керівництво Universal Bank прийняло рішення щодо пролонгації спеціальної пропозиції для нових клієнтів до 30 листопада 2008 року.
 
Депозитні програми від Universal Bank дають додаткові переваги своїм клієнтам: можливість розміщувати та зберігати грошові кошти на вигідних умовах, заощаджувати час та отримувати цілодобовий доступ до своїх грошей (по ощадних рахунках)
 
«В умовах коливань внутрішнього ринку країни, українські споживачі почали приділяти особливу увагу характеристикам банків. Якісною перевагою Universal Bank є його приналежність до  Eurobank EFG Group,  третьої за величиною активів фінансової групи в Швейцарії.  Стрімка тенденція приросту клієнтів за короткий строк свідчить про те, що населення України бачить в нас надійного партнера, якому можна довіряти. Важливо, що окрім інформації про умови банківських продуктів в Universal Bank, клієнти також отримують висококваліфіковані консультації. Ми робимо особливий акцент на надання якісних послуг, оскільки прагнемо, щоб, клієнт бачив в нас професійного експерта та радника» - говорить  Маммадов Муса, Директор департаменту депозитів.