Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank приймає участь у валютному аукціоні НБУ на купівлю швейцарської валюти

6 травня 2009 року Universal Bank прийме участь у валютному аукціоні НБУ, де за пільговим курсом для клієнтів банку будуть придбані швейцарські франки.  Банк бере участь у валютних аукціонах з самого початку їх проведення. Досі аукціони проводились лише на цільову купівлю доларів США та євро.  Заявки на придбання швейцарської валюти вже приймаються у відділеннях банку з сьогоднішнього дня.

Universal Bank піклується про своїх клієнтів і надає їм змогу придбати іноземну валюту за пільговим курсом, щоб в подальшому використовувати її за цільовим призначенням – погашення заборгованості по кредитам. При здійсненні операцій з погашення заборгованості фізичних осіб, банк задовольнить заявки клієнтів за курсом аукціону, а також не застосовуватиме ніяких комісій, за винятком обов’язкового збору на державне пенсійне страхування у розмірі 0,2%.

«З метою захистити клієнтів від курсових коливань, наш банк планує приймати участь  у валютних аукціонах тепер і на швейцарські франки. Ми розуміємо, що серед наших клієнтів є велика кількість тих,  які кредитувалися у франках, тому ми враховуємо їх інтереси також, й прийматимемо участь у цих аукціонах. Ми надаємо змогу своїм клієнтам придбати швейцарські франки за курсом, який буде пільговим. Таким чином у позичальників з’являється  можливість знизити суму щомісячних платежів й фінансовий тиск зобов’язань в цілому» - говорить Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank.