Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank повідомляє про стабільний ріст роздрібних депозитів

За 11 місяців поточного року портфель роздрібних депозитів Universal Bank зріс на 34,3%, в листопаді – на 3,74%, або на 76,5 млн грн, до 2 234 млн грн. Протягом листопаду до банку приєдналося 3 783 нових клієнтів, причому значна доля цих людей прийшла до Universal Bank за рекомендацією родичів та знайомих (до 35% від загальної кількості нових клієнтів). І не дивно – у грудні 2009 року Universal Bank посів перше місце за рівнем сервісу серед 25 найбільших роздрібних банків України за версією журналу «Експерт».
 
Ринкова частка Universal Bank у цьому сегменті також зросла: за даними Асоціації банків України, Universal Bank з початку року перемістився з 28 на 21-ше місце у рейтингу банків України за розміром депозитного портфелю фізичних осіб.
 
При цьому ріст депозитного портфелю Universal Bank відбувався на фоні загального скорочення ринку: об’єм банківських внесків фізичних осіб в цілому по Україні за 11 місяців 2009 року зменшився на 3,7% (або на 8,08 млрд грн). Починаючи з жовтня 2009 року, цей ринок знову показує ознаки росту, збільшившись на +1% у жовтні та на +1,5% у листопаді. Однак темпи приросту роздрібних депозитів Universal Bank кожного місяця випереджають ринкові: +4,94% у жовтні та +3,74% у листопаді.
 
«Стабільне зростання депозитів є найкращим свідченням того, що навіть за умов зниженої довіри до банківської системи наші клієнти оцінили такі якості нашого банку як ліквідність, надійність та здатність виконувати свої обов’язки. Ми раді пропонувати нашим вкладникам інноваційні продукти та найвищий рівень сервісу. Завдяки вигідним умовам та високій якості обслуговування нові клієнти залишаються з банком надовго. Так, за показниками листопада, більш ніж 96% існуючих клієнтів-приватних осіб поновили свої депозити», – каже Ігор Дорошенко, член правління Universal Bank.