Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank: погляд у майбутнє

Ми віримо в Україну! Будуймо майбутнє разом!» - бачення Universal Bank, з яким в травні 2009 року стартувала нова рекламна активність банку.


Мета ініціативи полягає  у зміцненні віри українців в майбутнє країни і підвищенні довіри до банківської системи, надати людям упевненість в їх банку, показати, що Universal Bank в Україні розвивається серйозно і надовго. Будувати, інвестувати та створювати – це програма на найближчий час.


Розуміючи свою відповідальність перед партнерами і клієнтами, Universal Bank регулярно освітлює свою діяльність в ЗМІ, надає актуальну інформацію про фінансові показники, підтримку від материнської структури, повідомляє про рейтингові показники від експертних агентств, щоб надати клієнтам орієнтири при виборі банку для співпраці.


Акціонери Universal Bank, в особі швейцарської материнської фінансової групи Eurobank EFG Group, вірять в потенціал України і планують надалі інвестувати в розвиток банку в Україні. 22 квітня 2009 року  акціонерами було вирішено збільшити власний капітал банку на 200 млн. грн., що надасть можливість значно укріпити стабільність організації. Крім того, користуючись підтримкою материнської фінансової групи Eurobank EFG Group, у травні 2009 року банк залучив субординовану позику у розмірі 92, 624 млн. дол. США, за рахунок чого значно збільшився резерв вільних грошових коштів банку, завдяки яким Universal Bank підвищив фінансову стійкість в довгостроковій перспективі.


Результатом грамотної політики розвитку Universal Bank та його фінансової стабільності стали високі позиції в рейтингах надійності. У вересні 2008 року Universal Bank отримав один з найвищих довгострокових кредитних рейтингів в Україні з відміткою «uaAA» і прогнозом «стабільний», який було підтверджено 3 квітня 2009  р. національним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг». Також дане рейтингове агентство  надало Universal Bank найвищу оцінку надійності депозитних вкладів – «5». Агентство щомісячно проводить оновлення рейтингу,  і Universal Bank підтверджує свою оцінку, що свідчить про стабільність і надійність банку. За версією іншого рейтингового агентства - «Експерт-рейтинг» - банк має одну з найвищих оцінок надійності серед 77 банків - «А», яка відображає прогноз відносно перспектив розвитку банка в 2009 році.


«Ми розглядаємо Україну як країну з великими перспективами для інвестицій та розвитку бізнесу. Складна економічна ситуація виникла у всьому світі, і Україна не стала винятком. Тому зараз наш банк докладає значні зусилля, щоб стати для українців надійним партнером і надати впевненість в стабільній співпраці, повірити в майбутнє, якого вони гідні. Дана кампанія стала ще одним кроком на шляху реалізації планів Universal Bank.  Адже ми цінуємо наших клієнтів, тому правильне і своєчасне інформування аудиторії про результати діяльності нашого банку як частину міжнародної групи  – це місія нашого банку, яка покликана вселити упевненість в кожного клієнта», - говорить Голова правління Мілтіадіс Папаніколаоу.