Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підвищив ставки по депозитах

Universal Bank підвищив відсоткові ставки по строкових депозитних вкладах для фізичних осіб. З 16 січня 2009 р. почали діяти нові ставки по короткостроковій пропозиції «Щомісяця більше» та довгостроковим депозитам з виплатою відсотків в кінці строку для фізичних осіб, включаючи пенсіонерів. Оновлення відсоткових ставок також відбулося і у програмі лояльності «Клуб постійних клієнтів».

Банк запропонував широку лінійку оновлених ставок: тепер при розміщенні коштів по депозитній пропозиції для фізичних осіб з виплатою відсотків в кінці строку в національній валюті відсоткова ставка складе до  21.0 0% залежно від суми вкладу, за умови вкладу в  доларах США та євро відсоткова ставка складає до 12. 50 % та 13. 00% відповідно. Ставки по депозитах для пенсіонерів з виплатою відсотків в кінці строку також змінені: відсоткова ставка складає до  20. 50% в національній валюті, в доларах США та євро – 11.75% та 12.25 %. При депозитному вкладі  «Щомісяця більше» відсоткова ставка в національній валюті досягає 24. 00%, при вкладі в доларах США та євро відсоткова ставка досягає  15.00% та 15.25% відповідно.

Стратегія розвитку Universal Bank орієнтована на пропозицію клієнтам комплексних рішень на оптимальних умовах. Нестримно мінлива ситуація на фінансовому ринку країни передбачає ухвалення відповідних рішень, саме тому  виважена політика  Universal Bank в сегменті послуг для фізичних осіб дозволяє пропонувати споживачам все більш вигідні умови з розміщення заощаджень, з урахуванням всіх тенденцій на банківському ринку.

«Динамічний розвиток продуктових пропозицій Universal Bank – цілком природна тенденція для нас. Рівень відсоткових ставок по наших продуктах завжди відповідає ринковим умовам, а депозитні вклади наших клієнтів завжди захищені згідно швейцарських стандартів ведення бізнесу, котрих неухильно дотримується Universal Bank. Нинішні умови ринку такі, що існує необхідність збільшення відсоткових ставок, виходячи з економічної ситуації в країні. І в цьому відношенні ми не обмежуємося лише окремими продуктами, ми підвищуємо ставки по більшості депозитних пропозицій банку. Думаю, що цей крок потрібно розглядати  як прояв фінансової стабільності Universal Bank, завдяки успішній діяльності банку на українському ринку та його приналежності  швейцарській фінансовій групі EFG Group» - прокоментував Член Правління Universal Bank Ігор Дорошенко.