Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підтверджує свою надійність згідно версії РА «Експерт-Рейтинг»

Згідно з даними рейтингової оцінки банків у 2009 році, проведеної рейтинговим агентством «Експерт-Рейтинг», Universal Bank демонструє високий рівень надійності та є банком, який в короткостроковій перспективі здатен самостійно впорається із впливом несприятливих факторів. Банку надана одна з найбільш високих відміток рейтингу «А».

Даний рейтинг розроблено за спеціальною методикою, перший етап якої полягає в розрахунку 18 коефіцієнтів банків за даними НБУ на 01. 01.2009г., які переводяться в бали. Після визначення додаткових балів для кожного банку за масштабами роботи, а також премії за рівень зовнішньої підтримки (який диференціюється РА «Експерт-Рейтинг»), всі набрані бали переводяться у рейтингову шкалу з трьома категоріями надійності: А – висока, В - прийнятна та C – задовільна. Після розподілу банків по групах, кожній фінустанові також присвоюється прогноз відносно перспектив банку з урахуванням аналізу останніх тенденцій в його розвитку.

За результатами проведеного дослідження, Universal Bank займає 21 місце серед 77 банків, що працюють на території України, і входить до числа банків, вартих довіри. Досягнення Universal Bank і результати діяльності, які він демонструє, підтверджують його стабільність та надійність.

«Даний рейтинг є не лише показником роботи банківських установ, але також своєрідним путівником для клієнтів. Враховуючи ситуацію, яка склалася на ринку країни, споживач став набагато обережнішим та уважнішим у виборі банку. Тому рейтинги надійності допомагають населенню України зробити правильний вибір партнера у сфері фінансів. Ми ж, у свою чергу, вважаємо, що ті результати, завдяки яким наш банк знаходиться серед лідерів рейтингу, є досягненням не лише високопрофесійної команди Universal Bank, а і наших клієнтів. Universal Bank робить все можливе для того, щоб клієнти отримували високий рівень сервісу» - коментує Мілтос Папаніколаоу, Голова Правління Universal Bank.