Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підтвердив свою надійність в національному рейтингу банків

1 вересня 2009 року рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищу оцінку Universal Bank в рейтингу надійності банківських вкладів. З березня 2009 р. по серпень поточного року банк підтверджує свою позицію в даному рейтингу серед 8 банків з найвищою відміткою.

Рейтинг відображає довгострокову фінансову стійкість банку та надійність депозитних програм, які характеризують установу зі здатністю вчасно та в повному обсязі проводити виплати по депозитах.

У процесі надання рейтингу агентство враховує такі показники як: ліквідність банку, стабільність ресурсної бази, диверсифікація та якість активів, ефективність діяльності, ступінь чутливості банку до несприятливих зовнішніх економічних та політичних чинників, а також наявність підтримки й можливість залучення ресурсів.

«Підтвердження рейтингу надійності банківських вкладів доводить ефективність вибраної стратегії ведення бізнесу Universal Bank. У сьогоднішніх непростих економічних умовах наші надійні джерела фондування, стабільна ресурсна база, а також підтримка нашої материнської організації європейської фінансової групи Eurobank EFG Group – дозволили нам не лише зберегти позицію на ринку, але також значно покращити свої показники. Ми знову підтвердили, що є надійним та стабільним банком, якому можна довіряти», - прокоментував Голова правління Universal Bank Мілтіадіс Папаніколаоу.