Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank підтвердив найвищий рівень надійності депозитів

29 квітня 2014 року Universal Bank підтвердив найвищий рівень надійності депозитних вкладів, отримавши оцінку  «5» (найвищий бал) за даними авторитетної рейтингової агенції «Кредит рейтинг». Даний показник характеризує банк як стабільний та мінімально чутливий до впливу несприятливих політичних, фінансових та економічних факторів.

 

На підтвердження високої якості та клієнтоорієнтованості депозитних програм, в квітні Universal Bank запропонував своїм клієнтам спеціальну пропозицію – строковий депозит «Потрійна вигода». Відсоткова ставка за даним продуктом складає 22% річних у гривні строком на 45 днів, 9% у доларах США та 8% у євро зі строком розміщення 1 місяць.

 

«Цей депозит було розроблено для задоволення потреб споживачів, які прагнуть отримувати високий прибуток за короткий термін. Саме тому «Потрійна Вигода» поєднує в собі переваги високої процентної ставки та гнучкі умови розміщення. Ми намагаємося щодня доводити собі та нашим клієнтам, що заслуговуємо лише найвищої оцінки» - зазначив Андрій Звізло -  директор департаменту депозитів Universal Bank.