Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank отримав підтвердження кредитного рейтингу «uaAA» з прогнозом «стабільний»

23 березня 2010 року національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило поточний довгостроковий кредитний рейтинг Universal Bank з відміткою «uaAA» і прогнозом «стабільний». Такий рейтинг є одним з найвищих серед тих, що присвоюються банкам на українському ринку. Рейтинг Universal Bank регулярно підтверджувався з моменту першого присвоєння 4 вересня 2008 року.

Банк з рейтингом «uaAA» характеризується дуже високою кредитоспроможністю, стабільний прогноз вказує на відсутність передумов для зміни рейтингу протягом року. У процесі присвоєнні рейтингу враховуються такі показники як підтримка акціонерів, достатність капіталізації, рівень диверсифікації кредитного портфеля, розгалуженість мережі відділень, конкурентні позиції на фінансовому ринку країни. Кредитний рейтинг дозволяє визначити найбільш надійних представників фінансового ринку і допомогти населенню обрати банки для співпраці.

«Незмінно високий кредитний рейтинг – чергове підтвердження того, що Universal Bank як частина великої європейської банківської групи є фінансово стабільним банком та надійним партнером для співпраці. Ми віримо в успішне майбутнє України і продовжуємо утримувати конкурентні позиції навіть у непростих ринкових умовах, сприяючи збагаченню та процвітанню наших клієнтів», – прокоментував голова правління Universal Bank Мілтіадіс Папаніколаоу.