Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank отримав фінансовий «Оскар»

За результатами дванадцятого щорічного «Фінансового рейтингу газети «БИЗНЕС» Universal Bank переміг у номінації «Найбільш професійний банк – 2009». При визначенні переможця було високо оцінено зважену кредитну політику банку, що дозволила зберегти якісний кредитний портфель та не припиняти кредитування навіть під час кризи. Високий рівень обслуговування є одним з пріоритетів роботи банку і вже неодноразово був відмічений різноманітними нагородами, серед яких перше місце в рейтингу українських банків за рівнем сервісу, що проводився у 2009 році журналом «Эксперт-Украина». Важливу роль зіграла також мережа відділень банку загальнонаціонального масштабу, побудована у суворій відповідності до міжнародних стандартів.

«Ми горді перемогою Universal Bank у фінансовому рейтингу провідного ділового видання країни та раді тому, що наша стійка позиція, успішна діяльність, професіоналізм нашої команди та високі стандарти роботи відмічено не лише нашими клієнтами, а й учасниками ринку», – прокоментував Сергій Стратонов, голова спостережної ради Universal Bank.

Щорічний рейтинг провідної української ділової газети «БИЗНЕС» містить чотири номінації, присвячені банківському та фінансовому ринкам, та складається на основі опитування учасників ринку.