Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank обрали в двох номінаціях конкурсу «Банк року 2008»

За підсумками щорічного конкурсу «Банк року 2008» Universal Bank зайняв 2-е місце серед 30 банків-фіналістів у двох номінаціях одночасно: «Найбільш динамічний банк 2008 року» та «Банківський продукт 2008 року».

За рік існування на ринку України банк досяг високих показників в роботі, що багато в чому обумовлене правильно сформованою стратегією керівництва банку, а також якістю запропонованих продуктів.

Умови депозитної програми «Мегагнучкий депозит» від Universal Bank були визнані серед найбільш вигідних для українського споживача, що дозволило банку зайняти гідне місце в номінації «Банківський продукт 2008 року».

При визначенні переможців серед банків професійне журі, в особі незалежних банківських експертів, за підтримки організаторів конкурсу “MasterCard Банк Року”, переглянуло заяви 30 банків-фіналістів, які відповідають європейським стандартам і працюють в Україні.

Основна мета  конкурсу «Банк року 2008» - допомогти споживачам зорієнтуватися в динамічному та бурхливому ринку фінансових послуг, щоб визначитися з вибором надійного фінансового партнера.

«Нам дуже приємно, що наш банк визнаний одним з кращих і найбільш динамічних в Україні. Перемога в цьому конкурсі послужить для нас додатковим джерелом натхнення при створенні нових продуктів і послуг для населення України. Варто відзначити, що в світлі світових фінансових потрясінь, наша група зуміла відстояти свої позиції, а також збільшила об´єми бізнесу,  зокрема у депозитному напрямку. Досягнені нами результати є безпосереднім доказом високого ступеня довіри, що надається банку. Я вважаю, що зараз головним фундаментом для розвитку виступають саме довірчі довгострокові відносини з клієнтами» - Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank.