Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank: Нові процентні ставки по кредитах на придбання житла

Відтепер клієнти Universal Bank мають можливість обирати найвигідніші для себе умови отримання кредиту на придбання житла на вторинному ринку і, таким чином, покращити свої житлові умови.

 

Клієнти Universal Bank можуть отримати кредит на придбання житла на строк від 3-х до 20 років. Мінімальна процентна ставка по кредитах при сумі кредиту від 150 тисяч грн. за умови внесення початкового внеску у розмірі від 50% від вартості застави складає 12,95% річних. Дана ставка є фіксованою протягом першого року кредитування, а починаючи з другого року здійснюється перехід на плаваючу ставку*. Також, на вибір клієнта, можна отримати кредит на житло з фіксованою ставкою в перші 2 або 3 роки кредитування, що складе 13,95% і 14,95% відповідно.

 

Нові умови отримання кредиту на житло достатньо гнучкі. Кожен клієнт зможе обрати такі умови кредитування, які найбільше відповідають його потребам і можливостям.

 

«Universal Bank постійно працює над розробкою нових і вдосконаленням існуючих продуктів і послуг, що дозволяє нам бути на крок попереду ринку, зокрема у сегменті іпотечного кредитування. Ми приділяємо особливу увагу іпотечним кредитам, оскільки прагнемо, щоб іпотека стала доступнішою для якомога більшої кількості українських родин. Сподіваємося, що це стане можливим завдяки новим умовам іпотечного кредитування, які ми тепер пропонуємо нашим клієнтам», - відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова Правління Universal Bank.

 

*Плаваюча процентна ставка – це ставка, яка складається зі змінної складової, що переглядається 4 рази на рік та маржі банку. Змінна складова дорівнює значенню «процентної ставки за депозитами, залученими у звітному періоді на рахунки домашніх господарств, у розрізі видів валют і строків погашення (середньозважені ставки в річному обчисленні, у процентах річних)», з точністю до одного знаку після коми, у національній валюті України із строком погашення до 1 (одного) року, яке (значення) офіційно оприлюднене Національним банком Україні (НБУ) на офіційному сайті останнього в мережі Інтернет (http://www.bank.gov.ua/Statist/elbul.htm, Фінансові ринки, пп. 4.1.2.11, колонка 9) та надруковані в офіційних виданнях НБУ, зокрема, у «Бюлетені Національного банку України» тощо.