Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank – найбільш надійний банк для розміщення депозитів

12 жовтня 2010 року авторитетне національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оприлюднило результати оновлених рейтингів надійності депозитів банків. За підсумками перегляду, Universal Bank отримав оцінку «5», що означає найвищий рівень надійності депозитів. Банк незмінно отримує таку високу оцінку з моменту присвоєння йому рейтингової оцінки у лютому 2009 року.
 
«Те, що Universal Bank в черговий раз підтвердив надійність банківських вкладів, повністю свідчить на користь його стабільності та сильної позиції», – відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank.
 
Рейтинг надійності депозитів присвоюється банку за спеціально розробленою агентством рейтинговою шкалою та характеризує рівень відносної надійності депозиту у цьому банку.
 
При привласненні рейтингу агентство використовує власну систему критеріїв, таких як:
 
•          ліквідність банку;
•          структура, концентрація та стабільність ресурсної бази;
•          диверсифікація та якість активів;
•          ефективність діяльності;
•          ступінь чутливості банку до несприятливих зовнішніх економічних та політичних чинників;
•          наявність підтримки й можливість залучення ресурсів.
 
Найвищий рейтинг надійності депозитів Universal Bank відображає довгострокову фінансову стійкість банку та надійність депозитних програм, які характеризують установу як таку, що здатна вчасно та в повному обсязі проводити виплати по депозитах.
 
«Відкриття вкладу в банку - справа відповідальна. Прийняти таке серйозне рішення часом буває непросто, але з Universal Bank – це просто, а, найголовніше, надійно, що знову підтверджено впливовим національним рейтинговим агентством», - зазначив Панайотіс Сарантопоулос, Директор Департаменту депозитів Universal Bank.