Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank надає найкращі кредити

Кредитні умови Universal Bank визнані найкращими серед українських банків. За результатами дослідження українських банків* Universal Bank зайняв перше місце в категоріях «Найдоступніші кредити на житло на вторинному ринку в доларах», «Найвигідніші кредити на купівлю земельних ділянок в доларах».

Сьогодні Universal Bank пропонує своїм клієнтам гідні умови кредитування: відсоткова ставка за іпотечною програмою становить 13,95% (може змінюватись в залежності від суми авансу) при максимальному терміні кредитування – 30 років, а також банк надає можливість отримання кредиту на повну вартість житла.

Крім того, Universal Bank зайняв перше місце в рейтингу «Найкращі кредити готівкою в гривні без залогу». Universal Bank встановив найпривабливішу номінальну та таку саму ефективну ставку на беззаставний кредит готівкою – 38,6%.

«Бажання покращити свій добробут, щоб придбати власний будинок чи особистий автомобіль, і вільно розпоряджатися грошовими коштами – природне бажання кожного з нас. Однак не всі можуть собі це дозволити в певний момент. В Європі та США кредитування – поширене явище. Universal Bank привніс на український банківський ринок європейський досвід роботи та високу надійність», - коментує Маркетинг Директор Universal Bank, Тетяна Черненко.

Високу оцінку отримали також депозитні програми банку. За результатами рейтингу компанії «Простобанк Консалтинг» Universal Bank увійшов у ТОП-3 банків з найкращими пропозиціями за вкладами в доларах строком на 1 рік.

* Джерело даних – видання «Личный Счет», вересень 2008