Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank дбає про майбутнє

Universal Bank пропонує новий продукт – ощадний рахунок «Мій малюк», який набуває чинності 31 грудня 2008 р.  Це поточний рахунок з підвищеною відсотковою ставкою для накопичення вільних грошових коштів на майбутні потреби дитини з можливістю скористатися ними у будь-який момент. Цей рахунок відкривається в національній валюті України на ім’я клієнта, в якого є дитина, вік якої не перевищує 16-ти років (при наданні свідоцтва про народження дитини).

 

 

Програма «Мій малюк» розрахована на тривалий термін та при роботі з рахунком передбачає такі додаткові послуги віддаленого доступу до рахунку як «Інтернет-банкінг» та «Телефонний банкінг». Ефективна відсоткова ставка, що нараховується банком на щоденний залишок грошових коштів на рахунку клієнта, може досягати 17,50% річних (нараховані відсотки щомісяця виплачуються на ощадний рахунок «Мій малюк», збільшуючи тим самим суму залишку на ньому). Мінімальна сума першого внеску - 500 гривень.

 

Ощадний рахунок «Мій малюк» в банку дозволить клієнтові ефективно керувати своїми коштами при постійному доступі до них: за наявності у клієнта додаткової суми тимчасово вільних коштів, ощадний рахунок   «Мій малюк» можна поповнювати у будь-який момент готівкою в кожному відділенні банка, зберігаючи при цьому можливість зняття грошей з рахунку у будь-який момент без втрати раніше нарахованих відсотків. Дані операції також можна проводити в безготівковій формі за допомогою додаткових послуг віддаленого доступу до рахунку («Інтернет-банкінг», «Телефонний банкінг»).

 

«Через  складну фінансову ситуацію, вплив якої вже відчули на собі практично всі мешканці нашої країни, турбота про молоде покоління українців відійшла на «другий план» але, попри все, про майбутнє нації необхідно піклуватися вже сьогодні. Наш банк вважає, що майбутнє країни знаходиться «в руках» підростаючого покоління, саме тому в рамках соціальної відповідальності банку ми пропонуємо нашим клієнтам новий перспективний продукт – «Мій малюк». Universal Bank прагне допомогти батькам віднайти впевненість у майбутньому своїх дітей, які дістануть можливість розпочати своє «доросле життя» фінансово забезпеченими та незалежними» - говорить Тетяна Черненко, Директор з маркетингу Universal Bank.