Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank розвиватиме роздрібний бізнес спільно з Fintech Band

Universal Bank став одним з перших банків, які приєдналися до заанонсованої минулого тижня роздрібної платформи, яку розробляє команда Fintech Band.

 «Для Universal Bank співпраця з IT-командою Fintech Band — це можливість розширити бізнес і вийти на ринок роздрібного кредитування», — зазначила Голова Правління Universal Bank Ірина Старомінська.

 Завдяки маркетинговій, операційній і технологічній підтримці з боку Fintech Band банк розвиватиме роздрібне кредитування й мобільний застосунок — зручний інструмент керування кредитною карткою.

 У рамках партнерства Universal Bank планує випускати кредитні картки, а також надати клієнтам мобільний застосунок, систему керування особистими фінансами (PFM) та платіжні функції.

 «Усе це ми плануємо запустити з нашими партнерами в першому кварталі 2018 року, — коментує один із засновників Fintech Band Олег Гороховський. — Ми дуже раді, що до нашого проекту вже прилучилися два банки. Це свідчить про те, що наша IT-розробка масштабується».

 У стратегії розвитку Universal Bank до 2020 року передбачено потрапляння до топ-5 банків України за розміром портфеля споживчих кредитів з використанням кредитних карток.

 «Як я вже зазначав, група „ТАС“ має грандіозні плани щодо роздрібного сегменту. Ми хочемо найближчим часом увійти до трійки українських банків за роздрібними кредитними продуктами. І партнерство з Fintech Band дозволить нам запропонувати нашим клієнтам найінноваційніший і найзручніший кредитний продукт на ринку», — наголосив  Сергій Тігіпко, власник групи «ТАС», до якої входить ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК».

 

Universal Bank

ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» працює на  українському ринку з 1994 року і  надає широкий спектр банківських послуг. З грудня 2016 року банк уходить до групи «ТАС» Сергія Тігіпка.

 Група «ТАС»

Заснована 1998 року. До фінансового сектору групи входять АТ «ТАСКОМБАНК», ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК», фінансова компанія «ЦФР» (ТМ «КредитМаркет»), «Страхова компанія „ТАС“» (страхування життя), «Страхова група „ТАС“» (страхування ризиків), колекторська компанія «Європейське агентство з повернення боргів», процесинговий центр «ТАС Лінк».

 Fintech Band

Fintech Band — IT-компанія, створена колишніми топ-менеджерами «ПриватБанку». Вона надає технологічні, маркетингові та операційні послуги банкам в Україні та інших країнах.