Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Умови за розіграшами Lucky Card покращено!

Шановні клієнти!

 

Lucky Card продовжує дарувати  своїм власникам приємні несподіванки! Відтепер стати щасливчиком буде ще легше, оскільки  супер-приз вартістю 50 000 грн розігруватиметься кожне півріччя! Universal Bank також не забув і про призи місяця - активні користувачі Lucky Card щомісяця матимуть змогу виграти приз вартістю 15 000 грн!

 

Стати учасником розіграшу легко – розраховуйтесь вашою Lucky Card п’ять або більше разів на суму від 200 грн кожен раз та автоматично беріть участь у розіграші цінного подарунку від Universal Bank.  Найголовніше, чим більше транзакцій Ви здійснюєте з  Lucky Card, тим більше шансів на виграш Ви маєте!

 

Нагадаймо - Lucky Card, це не лише цінні подарунки. Оформивши даний пакет послуг, Ви отримаєте стильну картку для зручних розрахунків, поточний рахунок, доступ до сучасних систем дистанційного банкінгу та ощадний рахунок «Мегагнучкий+» з підвищеною процентною ставкою на залишок коштів.

 

Не втрачайте нагоди вигравати цінні призи та насолоджуватись перевагами сучасного банкінгу — активно користуйтесь Вашою карткою Lucky Card і удача неодмінно всміхнеться Вам!

 

Умови розіграшу змінені з 01.02 2015р. Детальнішу інформацію дивіться за посиланням