Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

У Києві відбулася 1-ша прес-конференція Universal Bank, присвячена виходу банку на український ринок.

Universal Bank демонструє стійке зростання на українському банківському ринку: до кінця 2008 року мережа банку поєднає понад 100 відділень та бізнес-центрів. Банк пропонує повний спектр продуктів та послуг для роздрібних та корпоративних клієнтів.
З початку поточного року Universal Bank розширив свою мережу на 22 відділення та має сьогодні  53 відділення, два бізнес-центри для обслуговування підприємств малого і середнього бізнесу та один великий центр для обслуговування корпоративних клієнтів. До кінця 2007 року в Києві будуть відкриті ще 35 відділень.
«За даними НБУ, з початку 2007 року обсяг активів банку збільшився на 230%, при цьому його кредитний портфель виріс у три рази», - повідомив Голова Правління Universal Bank Мілтос Папаніколаоу під час прес-конференції в Києві.
«До кінця 2008 року Universal Bank буде представлений в усіх регіонах України, а його мережа перевищить 100 відділень і бізнес-центрів, - зауважив  Голова Правління Universal Bank. - Наші інноваційні продукти, висококваліфікований персонал, клієнторієнтована структура, а також успішна бізнес-модель, міжнародний досвід, репутація та цінності Eurobank EFG Group забезпечать клієнтам максимальну безпеку і високий рівень сервісу».
Universal Bank входить до Eurobank EFG Group – міжнародної банківської організації із загальним обсягом активів понад 63,3 млрд. євро, яка об’єднує більш ніж 21 тис. працівників і реалізує свої продукти та послуги через мережу, що складається з понад 1500 відділень і точок продажу, а також за допомогою альтернативних каналів. В свою чергу, Eurobank EFG є членом європейської фінансової групи EFG Bank European Financial Group, третьої за розмірами швейцарської банківської групи після UBS та Credit Suisse.
«Інвестиції Eurobank EFG, головний офіс якої знаходиться в Греції, на нових ринках Південно-Східної та Центральної Європи складають 1,6 млрд. євро. Наша мета - бути Банком першого вибору, який повною мірою несе фінансову, моральну і соціальну відповідальність як перед клієнтами та акціонерами, так і перед суспільством в цілому», - підкреслив Отон Кілліріотіс, Генеральний директор, член Спостережної ради, керівник з розвитку роздрібного бізнесу на міжнародних ринках Eurobank EFG.
Голова Спостережної ради Universal Bank Сергій Анатолійович Стратонов відзначив, що Eurobank EFG вийшов на український ринок наприкінці 2006 року шляхом придбання ВАТ «Банк Універсальний» - львівського фінансового інституту з бездоганною 13-річною репутацією. «Трансформація ВАТ «Банк Універсальний» в Universal Bank проходила послідовно та ефективно. Всі наші зусилля були спрямовані на вирішення спільної задачі: не руйнуючи існуючий бізнес, створити новий сучасний банк. Результати перевищили наші очікування».  
 
 
«Universal Bank обслуговує індивідуальних клієнтів, приватних підприємців, підприємства малого та середнього бізнесу, а також корпоративних клієнтів. Мета Universal Bank – створення сучасного і  привабливого для працівників банку, який пропонує широкий вибір продуктів високої якості і націлений на найповніше вдоволення потреб клієнтів, надаючи професійні консультації з усіх питань фінансового ринку.
Стратегія Universal Bank направлена на розширення географії присутності в Україні зі збільшенням попиту на наші продукти. Я певен, що наш банк стане банком першого вибору для українців», - заявив Голова Правління Universal Bank Мілтос Папаніколау.
 
 
Universal Bank входить до Eurobank EFG – міжнародної  банківської  організації із загальним обсягом активів понад 63,3 млрд. євро, яка об’єднує більш ніж 21 тис. працівників та реалізує свої продукти і послуги через мережу, що складається з понад 1500 відділень і точок продажу, а також за допомогою альтернативних каналів.
Eurobank EFG є членом європейської фінансової групи EFG Bank зі штаб-квартирою в Женеві.
В країнах своєї присутності Південно-Східної та Центральної Європи (Нової Європи) Eurobank EFG входить до числа провідних  банків, зокрема, у Греції, Болгарії, Румунії та Сербії. З 2006 року Eurobank EFG вийшов на рынки Польщі, Туреччини, України та Кіпру.
Eurobank EFG має високі рейтинги провідних міжнародних рейтингових агенцій (Standard & Poor’s, Fitch та Moody’s) не тільки за фінансовими показниками, але й за клієнторієнтованість, високу якість обслуговування, інвестування в сучасні технології, а також професіоналізм персоналу і динамічне управління.