Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

У 2011 році Universal Bank виходить на якісно новий рівень обслуговування клієнтів бізнес-сегменту в регіонах України

У межах стратегії активної підтримки клієнтів бізнес-сегменту в 2011 році Universal Bank планує відкриття 9 експертних центрів у великих містах України, а саме: у Києві, Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Запоріжжі та Одесі. Перші експертні центри планується відкрити в 1-му кварталі 2011 року в Києві, Харкові та Львові.
 
В експертних центрах Universal Bank клієнти зможуть отримати розширений спектр продуктів та послуг, а також професіональні консультації як для юридичних, так і для фізичних осіб. Завдяки залученню великої кількості кваліфікованого персоналу всі процедури відбуватимуться значно швидше і, таким чином, клієнти обслуговуватимуться максимально оперативно та якісно, що є важливим чинником для представників як малого, так і великого бізнесу.
 
«Ми відкриваємо експертні центри для того, щоб наші теперішні та потенційні клієнти отримали ще більше якісно нових можливостей для розвитку, – зазначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank». «Центри втілюватимуть в собі інноваційний досвід професіонального обслуговування клієнтів бізнес-сегменту, який накопичив Банк за підтримки своєї материнської організації Eurobank EFG Group. Ми віримо, що вони стануть ефективним майданчиком для реалізації найбільш амбіційних завдань наших клієнтів».