Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Строкові депозити на 18 та 24 місяці — нові можливості від Universal Bank!

Строковий депозит в гривні на 18 та 24 місяці від Universal Bank прекрасна можливість не тільки вберегти заощадження від інфляції, але і накопичити на необхідну покупку, відпустку, на майбутні подарунки для близьких, або просто знати про наявність "фінансової подушки", яка може прийти на виручку в момент економічних труднощів. Особливо напередодні свят, коли витрати збільшуються, це питання стає більш актуальним.

Основні умови:

Термін  18 та 24 місяці.

Валюта  гривня.

Ставка  до 10% річних в гривні.

Капіталізація відсотків. Пропонуємо два варіанти нарахування та виплати доходу. Відсотки за вкладом можуть капіталізуватися. У цьому випадку вони будуть додаватися до тіла депозиту, а значить, в наступному періоді дохід буде нараховуватися вже на більшу суму і в кінцевому підсумку ви отримаєте більш високий дохід. Але при бажанні від цієї опції можна відмовитися, тоді ми будемо виплачувати відсотки щомісяця на вашу картку. Що вигідніше і зручніше  кожен вирішує індивідуально.

Мінімальна сума депозиту  через Чат-бот в Telegram або Viber від 1000 грн, через відділення від 5 000 грн. Завдяки невисокому порогові даний депозит доступний широким верствам населення. Звичайно, чим вище сума вкладу, тим більшим буде дохід.

З можливістю поповнення. Даний депозит підходить клієнтам, які планують накопичувати регулярно, періодично або щомісяця збільшувати свої заощадження. Щомісячне поповнення на суму вкладу, відмінна ідея накопичити і заробити.

Оформлюйте депозит тільки в надійному банку. Universal Bank регулярно підтверджує свою надійність від рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» та є одним з банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Переходьте за посиланням та вибирайте свій ідеальний депозит, який принесе максимальний дохід:  https://www.universalbank.com.ua/your-deposits