Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

«Срібло» Universal Bank на «EFFIE Awards Ukraine 2008»

 

Комплексна комунікаційна кампанія Universal Bank (березень-серпень 2008 р.) була вшанована сріблом на престижному конкурсі маркетингової ефективності «EFFIE Awards Ukraine 2008» в категорії «Фінансові послуги». Церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася 4 грудня 2008 р. в Києві.

 

EFFIE Awards Ukraine 2008 – єдиний конкурс в Україні, який оцінює маркетингову та рекламну ефективність у співвідношенні поставленої мети до одержаних результатів.

Комплексна кампанія Universal Bank була розроблена та реалізована агентством TABASCO, і включала 3 етапи: просування бренд-символу, побудова іміджу бренду та  донесення інформації щодо продукту до цільової аудиторії.

 

Забезпечення високої новинної активності та реалізація комплексного програмного підходу з високими показниками осягнення  – це основні цілі інформаційної кампанії Universal Bank.

 

«Universal Bank був створений на основі банку «Універсальний» (на ринку з 1994 року), який був викуплений в 2006 році Європейською фінансовою групою Eurobank EFG. Під новим ім´ям Universal Bank стартував в кінці 2007 року. Нашим основним завданням на період 2007-2008 року був агресивний вивід на ринок,  створення яскравої диференційної комунікації, яка б в короткі строки виділила Universal Bank серед конкурентів,  і дозволила б нам зайняти міцні позиції на банківському ринку. Варто відзначити, що маркетингова модель поведінки нашого банку багато в чому схожа із стратегією групи Eurobank EFG, яка вже на 100% виправдала себе в країнах Нової Європи. Нашому банку властива інноваційна та агресивна маркетингова політика,» - говорить Тетяна Черненко, директор з маркетингу Universal Bank.

 

"В умовах розвитку ринку, що склалися, основним чинником впливу та підтримки  бренду  є продуктивна комунікаційна кампанія. Винагорода на конкурсі підтверджує якісну взаємодію нашої команди та клієнта, а також здатність досягати ефективних комерційних результатів в різних категоріях та комунікаційних дисциплінах. Ця винагорода – видатне досягнення і почесне визнання роботи агентства над створенням нового імені", - коментує Світлана Загідько, директор TABASCO.

 

«Universal Bank – найяскравіший лонч на банківському ринку України за весь час його існування», - вважає Олександр Смірнов, креативний директор TABASCO.