Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Спільна акція з VISA

Universal Bank спільно з Visa знову проводять акцію «Розпишіться у своїй любові до футболу!» з 1 березня по 30 квітня.
 
Отримайте справжнє задоволення від використання картки у цей чудовий весняний період та можливість виграти один із головних призів - подорож на фінал Чемпіонату Світу із футболу FIFA 2010 у Південній Африці! Окрім того, Ви також маєте можливість виграти один із 10 домашніх кінотеатрів Sony.
 
Переможців буде визначено у компанії Visa шляхом випадкового вибору серед кодувань транзакцій по картах, а це значить, що кожний платіж, сума якого перевищує 100 гривень, збільшує шанси на виграш!
 
Умови акції:
  • для того щоб стати учасником Акції, необхідно у вказаний період здійснити карткою Visa/Visa Electron хоча б одну операцію з оплати товарів/робіт/послуг на суму не менше, ніж 100 гривень. Чим більше операцій, що відповідають умовам Акції, Ви здійснюєте, тим більші шанси виграти Головний приз або Приз другого рівня. Один учасник може виграти тільки один Приз (Головний приз або Приз другого рівня);
  • акція проходить спільно з компанією Visa по всій території України;
  • акція проводиться у період з 01 березня по 30 квітня 2010 року включно;
  • брати участь в Акції можуть дієздатні громадяни України, які досягли 18 років та є власниками карток Visa Gold, Classic або Visa Electron (дебетні та кредитні);
  • про деталі Акції можна дізнавайтесь за телефоном гарячої лінії 0 800 300 200 або на сайті visa.com.ua
 
Наближайтесь до фіналу Чемпіонату світу з футболу FIFA 2010 у Південній Африці, розраховуючись Вашою карткою Visa або Visa Electron від Universal Bank!