Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Спеціальна пропозиція для малого бізнесу від Universal Bank

Universal Bank впроваджує спеціальну пропозицію для представників малого бізнесу. Згідно умов даної спеціальної пропозиції, яка триватиме з 19 березня до 31 травня 2010 року (включно), нові клієнти-юридичні особи та фізичні особи-підприємці зможуть скористатись наступними спеціальними умовами:
• відкриття поточних та карткових рахунків – безкоштовно;
• здійснення операцій купівлі-продажу безготівкової іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України – безкоштовно.

Скористатись спеціальними умовами можуть нові клієнти – представники малого бізнесу: фізичні особи-підприємці та юридичні особи з середньорічним оборотом грошових коштів до 15 млн грн. Спеціальна пропозиція діє в усіх відділеннях Universal Bank в Україні.

Крім того Universal Bank на постійній основі пропонує сучасні сервіси та вигідні умови обслуговування, наприклад:
• підключення та користування системою дистанційного керування рахунками E-banking – безкоштовно;
• міжбанківські перекази всього за 1 гривню;
• можливість одержувати до 10% річних на залишок по поточному рахунку.

«Банк надає новим клієнтам можливість почати обслуговування безкоштовно і відчути переваги співпраці з Universal Bank вже зараз. Серед головних переваг: висока якість та швидкість обслуговування, здійснення платежів день-у-день, конкурентні тарифи на банківські послуги та наявність сучасної системи дистанційного керування рахунками E-banking. Universal Bank постійно оптимізує умови розрахунково-касового обслуговування представників малого бізнесу оскільки цей напрямок бізнесу є одним з самих пріоритетних у діяльності Universal Bank в Україні», – зазначив заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.