Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Щасливчики травня отримали винагороди по 1500 грн з Lucky Card

Шановні клієнти!

Традиційно на початку місяця Universal Bank привітав щасливих переможців розіграшів Lucky Card. За результатами спекотних травневих перегонів за винагородами по 1500 грн перемогу святкували: кияни Андрій, Олексій, Ігор, Андрій та Юлія, клієнти зі Львова Андрій та Людмила, а також Олександр з Тернополя та Наталя з Харкова.

Ми щиро вітаємо переможців та бажаємо, щоб удача посміхалася їм частіше. Тим більше, що вже незабаром для клієнтів Universal Bank відбудеться супер-розіграш півріччя — 50 000 грн!

Нагадуємо всім клієнтам, хто ще не встиг приєднатися до розіграшу цієї мега-винагороди: лише 5 транзакцій на суму від 300 грн кожна з використанням Вашої Lucky Card в червні, і Ви автоматично отримуєте шанс на виграш! За 50 000 грн змагатимуться всі шанси півріччя, отримані клієнтами Банку з січня по червень включно! Пам'ятайте — кожна наступна така транзакція тільки наближатиме Вас до феєричної перемоги! Тому не баріться, активніше користуйтесь Вашою Lucky Card, адже 50 000 грн – це сума, за яку варто позмагатися!

Фотографії з вручення винагород