Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

“Приємний бонус” - запрошуй друзів та отримуй гроші

Стати багатшим, не докладаючи зусиль, мріє багато хто. А з Universal Bank це можливо! 

Беріть участь у реферальній програмі "Приємний бонус" і запрошуйте друзів розміщувати вигідні депозити в Universal Bank. 

Стати учасником програми і отримати дохід можливо виконуючи 3 простих кроки:  

  1. Використовуйте чат-бот в Telegram (@UniversalBank_Bot). У головному меню чат-бот потрібно обрати розділ "Фінансова інформація / МІЙ Кабінет" і натиснути кнопку «Отримати 100 гривень».

  2. З'явиться опис програми з посиланням. Надішліть його адресату з вашої адресної книги. Список адресатів не обмежується базою контактів Telegram - реферальне посилання можна вислати в інших популярних месенджерах.

  3. Отримайте на рахунок 100 гривень. Коли друг оформить депозит на суму від 25 000 грн терміном від 6 місяців, рахунки обох клієнтів будуть поповненні на 100 гривень.

І не варто обмежуватися одним другом - запрошуйте в програму більше людей. Персональне посилання, яке генерує програма, можна використовувати безліч разів. Ви можете відправляти його необмеженій кількості друзів і знайомих, отримуючи бонуси разом. І якщо в своєму колі спілкування ви фінансовий гуру, до порад якого прислухаються, цілком реально заробляти десятки тисяч гривень просто тому, що ви клієнт Universal Bank.

Беріть участь у програмі "Приємний бонус" та оформлюйте вигідні депозити в Universal Bank: https://www.universalbank.com.ua/your-deposits