Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

«Приєднуйтесь зараз та отримуйте більше!» Нова спеціальна пропозиція від Universal Bank

З 1 по 31 жовтня Universal Bank проводить спеціальну кампанію для клієнтів по депозитних продуктах «Приєднуйтесь зараз та отримайте більше!». Згідно умовам пропозиції депозитні ставки на строкові вклади збільшуються на 1%.

Дана пропозиція поширюється на всі довгострокові депозитні програми банку.

Таким чином, відсоткові ставки по депозитних вкладах досягатимуть рівня 19% в гривнях, 14% в євро та 13,5% в доларах США.

Слід зазначити, що клієнтам Universal Bank, що розмістили депозитний вклад, безкоштовно надається ряд додаткових послуг, таких як інтернет банкiнг, телефонний банкiнг і відкриття дебетної карти. Розширена мережа банкоматів банку по всіх регіонах України дозволяє клієнтам зробити поповнення поточного рахунку готівкою в будь-який слушний для клієнта час.

«Головна цінність для нашого банку – це клієнти. Метою даної кампанії є залучення нових клієнтів до обслуговування на довгостроковій основі, надання ним високоякісних професійних послуг. Нашим постійним клієнтам ми пропонуємо цікаві і гнучкі рішення, що дозволяє їм максимально ефективно управляти своїми коштами» - повідомив Директор департаменту по депозитним продуктам Маммадов Муса.