Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Позитивні депозитні тенденції Universal Bank

Приріст роздрібного депозитного портфелю Universal Bank у червні 2009 року склав 79 млн. грн., у відсотковому відношенні портфель збільшився на 4,3%.

При цьому приріст роздрібних депозитів в цілому по банківській системі України за аналогічний період складає 2,7%. 

Зростання вкладів до Universal Bank спостерігається впродовж декількох місяців з початку року. Згідно інформації, розміщеної на сайті АУБ (www.aub.com.ua) - на даний час банк входить до ТОР-25 українських банків за розміром роздрібного депозитного портфелю. Позиція банку на ринку піднялася у рейтингах АУБ з 28 місця станом на 01/01/2009 до 22 місця станом на 01/06/2009.

Продуктові пропозиції банку завжди відповідають ринковим умовам, тому на даний час особливою популярністю користується ощадний рахунок «Мегагнучкий»,  який забезпечує поєднання гнучкості з високою відсотковою ставкою. У цьому випадку, клієнти мають постійний доступ до своїх заощаджень, вони можуть вільно керувати коштами,  в той час як за рахунок вигідної відсоткової ставки сума на рахунку постійно зростає.

Universal Bank будує довгострокові відносини зі своїми вкладниками, пропонуючи продукти європейського рівня.

Для того, щоб клієнти у будь-який слушний для них час мали змогу розпоряджатися своїми коштами, як додаткові сервіси, банк надав їм можливість здійснювати операції по рахунках, не відвідуючи банк – користуючись каналами віддаленого доступу до рахунку такі як «Інтернет-банкінг», «Телефонний банкінг», міжнародні дебетові картки.

Незважаючи на всі ринкові складнощі, що виникли через економічну рецесію, Universal Bank був та залишається таким банком, який завжди та на 100% виконує свої зобов´язання перед клієнтами. Це також підтверджують незалежні фінансові експерти та аналітики, які надали банку найвищі оцінки в рейтингах надійності депозитних вкладів.

На даний час банк  активно розвивається та укріплює свої позиції на ринку.


«Лояльність існуючих клієнтів має для нас велике значення. Ми спостерігаємо як високий відсоток депозитів, які поновлюють існуючі клієнти, так і  появу нових клієнтів з грошовими вкладами за рекомендацією тих, хто вже має депозитну програму або ощадний рахунок в Universal Bank. Це багато про що говорить та одночасно є свідченням надійності банку та якості продуктів, які ми пропонуємо», - говорить Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.