Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Переможцем акції Visa став користувач карти Universal Bank

У період з 1 вересня по 31 жовтня 2009 року за ініціативою компанії Visa в Україні пройшла національна маркетингова кампанія «З картою Visa/Visa Electron на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010!». Одним із щасливих переможців акції та отримувачем призу – LCD-телевізора Sony – став клієнт Universal Bank, Юрій Фролов з Тернополя. Юрій відкрив карту зовсім нещодавно – 19 жовтня 2009 р., але вже 24 жовтня 2009 р. здійснив операцію, яка стала виграшною.

«Ми раді, що наш клієнт отримав можливість взяти участь у цікавій акції нашого партнера – компанії Visa. Від імені банку щиро вітаю Юрія! Тепер під час чемпіонату світу з футболу він зможе поболіти за улюблену команду перед екраном свого нового LCD-телевізора!», – сказав Віталій Шастун, член правління Universal Bank.

За умовами акції, у розіграшу могли взяти участь усі користувачі карт Visa, які використовували карти для оплати товарів або послуг на суму від 100 гривень та більше у будь-якому підприємстві торгівлі та сервісу України в період проведення кампанії. Переможців було визначено у компанії Visa шляхом випадкового вибору серед кодувань транзакцій по картах, інформацію про які надали банки-учасники.

Акцію Visa підтримали 37 банків та 212 торгівельно-сервісних підприємств по всій Україні. Кампанію було організовано для стимулювання використання карт Visa для оплати товарів та послуг у підприємствах торгівлі та сервісу в Україні.