Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

ПАТ «Унiверсал Банк» та ВАТ ВТБ Банк об´єднали мережі банкоматів

19 листопада ПАТ «Унiверсал Банк» збільшив мережу банкоматів, об’єднавшись iз банкоматною мережею ВАТ «ВТБ». Таким чином, для клієнтів ПАТ «Унiверсал Банк», які обслуговуються в рамках зарплатних проектів, стали доступними додатково майже 300 банкоматів, розташованих по всій території України. Окрім розширення мережі самообслуговування, клієнти банку отримали можливість користуватись банкоматами на пільгових умовах.
 
ПАТ «Унiверсал Банк» вже спiвпрацює аналогічним чином із АКБ «Укрсоцбанк» та ВАТ КБ «Хрещатик». Таким чином, на сьогоднішній день клiєнти зарплатних проектів ПАТ «Унiверсал Банк» на вигiдних умовах користуються мережею банкоматiв, яка нараховує більше 1700 одиниць.
 
ПАТ «Унiверсал Банк» планує i надалi розширювати спiвпрацю з іншими банками. «Високий рівень обслуговування – візитна картка Universal Bank. Ми постійно піклуємось про комфорт наших клієнтів і зручність послуг, що пропонуємо. У результаті нові клієнти залишаються з нами надовго, і це – найкраще свідчення ефективності нашої роботи», – сказав член правління Universal Bank Ігор Дорошенко.