Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Новий іміджевий рекламний ролик Universal Bank

«Для того, щоб будувати майбутнє,  потрібна стабільність та досвід міжнародної банківської групи», – цими словами починається новий рекламний ролик Universal Bank, який з 28 липня 2009 року транслюється на провідних ділових телеканалах України.  Відеоролик був створений та випущений в рамках комунікаційної програми банку «Ми віримо в Україну! Будуймо майбутнє разом!»

«Universal Bank, за підтримки міжнародної групи EFG Group, підтверджує наміри на практиці. Це не просто віра в майбутнє, а конкретна програма дій. Universal Bank є одним з небагатьох банків в Україні, який дійсно надає кредитні програми для своїх клієнтів. Нова кампанія направлена на підтримку як приватних клієнтів, так і бізнесу», - говорить Голова Правління Universal Bank, Мілтіадіс Папаніколаоу.
У ролику йде мова про те, що зростання та фінансове благополуччя можливі, якщо існує підтримка сильного банку, з яким можна будувати надійні та довгострокові партнерські відносини.

«Universal Bank будує довгострокові плани в Україні, тому що ми віримо в успішне майбутнє, і хочемо, щоб всі наші клієнти знали про це. Саме з цією метою ми створили нашу рекламну ініціативу «Ми віримо в Україну! Будуймо майбутнє разом!», - говорить директор з маркетингу Universal Bank, Тетяна Черненко.

Розробка комунікаційної кампанії «Ми віримо в Україну! Будуймо майбутнє разом!» та, зокрема, створення рекламного відеоролику проводилося разом з рекламною агенцією «TABASCO».

«Україна переживає не найкращі часи. Але ми хотіли зробити ролик, який дарує людям впевненість у партнерстві з банком, та несе світлі та позитивні емоції», - коментує Олександр Смірнов, креативний директор РА «TABASCO».

Ми будуємо далекоглядні плани розвитку та становлення, й запрошуємо кожного з вас приєднатися до нас, щоб разом побудувати гідне майбутнє для всієї України!

Переглянути новий рекламний відеоролик банку Ви можете тут: http://www.youtube.com/watch?v=dqHvQQ06O9U