Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Новий депозит «Весняний прибуток» від Universal Bank для фізичних осіб

З 19 лютого по 31 березня 2010 року Universal Bank пропонує приватним особам інноваційний депозит «Весняний прибуток». Це унікальний депозит із щомісячною виплатою процентів, який відкривається на три місяці, причому процентна ставка зростає щомісячно і  досягає 22% річних (у національній валюті). Протягом першого місяця розміщення депозиту вкладник отримує дохід за ставкою 19,5% річних, а протягом другого й третього – 20% та 22% річних відповідно. За вкладами у доларах США та євро банк також пропонує дуже привабливі умови. Так, за третій місяць процентна ставка в доларах США зростає до 11,75%, а в євро – до 11,25%. Таким чином, вкладники Universal Bank одержують чудову можливість за короткий проміжок часу отримати значний прибуток.
 
Основними перевагами даного депозиту є:
·        отримання значного доходу за короткий проміжок часу;
·        щомісячна виплата процентів;
·        можливість капіталізації процентів (нарахування процентів на проценти);
·        можливість вибору валюти депозиту.
 
Відкрити новий депозит «Весняний прибуток» можна у будь-якому відділенні Universal Bank у період з 19 лютого 2010 року по 31 березня 2010 року включно.
 
Відкриваючи будь-який строковий депозит у Universal Bank, кожний вкладник отримує можливість додатково безкоштовно:
·        оформити міжнародну платіжну картку;
·        відкрити ощадний рахунок;
·        підключитись та користуватись додатковими сервісами: «Інтернет-банкінг» та «Телефонний банкінг».
 
«На сьогоднішній день одним із найбільш надійних і стабільних заощаджень є оформлення депозиту. Universal Bank гарантує збереження коштів, які громадяни довіряють нам, а основна перевага наших депозитів – це прозорість усіх умов за кожним видом вкладів і висока дохідність у поєднанні із багатофункціональністю, що наочно демонструє новий депозит «Весняний прибуток». Впровадження нового продукту ще раз підтверджує те, що Universal Bank – інноваційний банк, який швидко реагує на тенденції ринку та пропонує нові продукти, що максимально відповідають вимогам клієнтів. Впровадження нового депозиту «Весняний прибуток» сприятиме побудові довгострокових, надійних відносин з клієнтами, що є стратегічним завданням банку», – прокоментував заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank Ігор Дорошенко.
 

Більше про вигідні умови нового депозиту «Весняний прибуток» можна дізнатися тут.