Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Нові відсоткові ставки по ощадним рахункам від Universal Bank

2 березня 2009 р. Universal Bank підвищив відсоткові ставки в національній валюті по ощадних рахунках «Мегагнучкий рахунок» і «Мій малюк», як для існуючих, так і для нових клієнтів банка. На даний момент ефективна відсоткова ставка по ощадному рахунку  «Мегагнучкий» досягає 18.00%. По ощадному рахунку «Мій малюк» максимальна ефективна ставка -  18.50%, при мінімальній сумі першого вкладу 500 грн.


На сьогоднішній день найбільш актуальні банківські продукти з вільним режимом доступу до коштів, які мають зрозумілі і прозорі умови, а також вигідні відсоткові ставки. Виходячи з цього, Universal Bank підвищує ставки своїх ощадних рахунків, які поєднують в собі можливість вільного поповнення і зняття коштів без втрати відсотків через будь-яке відділення банку, розташованих по всій території України. В рамках роботи з ощадними рахунками банк надає своїм клієнтам додаткові сервіси, які забезпечують швидкий та комфортний доступ до заощаджень, серед них: «Інтернет банкінг» та «Телефонний банкінг». Для можливості накопичення коштів в іноземній валюті, ощадні рахунки передбачають вклади в доларах США або євро.


«Ми безперервно стежимо за  «кліматом»  внутрішнього ринку України і тому підвищуємо якісний рівень наших продуктів, а також забезпечуємо надійність співпраці з банком. Відсоткові ставки по наших депозитних продуктах в гривнях постійно удосконалюються, що робить депозитні програми банку вельми привабливими і вигідними для тих, хто хоче зберегти та примножити свої заощадження при постійному доступі» - говорить Директор з маркетингу Universal Bank, Тетяна Черненко.