Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Нова послуга підтвердження E-Banking Платежів!

Хочете виконувати платежі з будь-якого комп’ютера без сертифікату?

 

Починаючи з 21/01/2013 для клієнтів Фіз.осіб та ФОП впроваджується послуга «SMS підтвердження» - можливість підтверджувати платежі Інтернет-Банкінгу за допомогою єдиноразового паролю у SMS повідомленні.

Впровадження послуги для юридичних осіб планується пізніше. Слідкуйте за новинами!

 

Послуга впроваджується та діє незалежно від послуги сертифікатів на ПК та токенах. Вона не відміняє та не заміняє їх. Більш того, сертифікат є безпечним і надійним інструментом підтвердження транзакцій.*

 

Підключення та користування послугою не тарифікуються!

 

Щоб активувати послугу «SMS підтвердження» для свого номера мобільного, Ви маєте скористатися діючим сертифікатом E-Banking, або зателефонувати у колл-центр 0-800-300-900 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів України), або 044-391-5-391 (згідно з тарифами Вашого оператора) та пройти ідентифікацію.

 

Інструкція з активації та використання послуги «SMS підтвердження»,  знаходиться на сайті Банку у розділі

Онлайн-банкінг / e-Banking / Інструкції та керівництва, або за посиланням http://www.universalbank.com.ua/user-manual.html

 

Усі запитання щодо користування послугою Ви можете задати, зателефонувавши у колл-центр, або направивши детальне запитання з обов’язковим вказанням Вашого ідентифікатора на електронну пошту [email protected].

 

 

* Активуючи послугу SMS підтвердження клієнт повинен розуміти і приймати усі супутні ризики пов'язані з налаштуваннями безпеки пк, втратою телефону, доступом до нього третіх осіб, тощо. Детальніше див. умови обслуговування рахунків фіз.осіб/ФОП та інформацію на сайті Банку у розділі «E-Banking».