Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Monobank запускає видачу карток Visa

Здійснилося!

Клієнти зможуть отримати карту Visa вже на поточному тижні в точках видачі monobank.

"Ми прагнемо пропонувати своїм клієнтам максимальну кількість переваг, і головне - дати споживачеві можливість вибрати якою картою він хоче платити", - заявляє про спільний проект Ірина Старомінська, Голова Правління "Universal Bank".

Привілеї, які відкриваються для власників карток Visa:

  •  Можливість швидко, безпечно і зручно платити в Україні та за її межами в більш ніж 200 країнах світу, а також онлайн;
  •  участь в міжнародних та українських промо від компанії;
  •  можливість оплачувати покупки в інтернеті в один клік за допомогою технології Visa Checkout;

Для оформлення платіжної картки Visa, необхідно сказати про вибір Visa співробітнику точки видачі карт monobank.

"Ми вважаємо, що співпраця з двома компаніями підвищує, з одного боку, стійкість і раціональність бізнес-моделі, а, з іншого боку, благотворно позначається на клієнтах, за рахунок збільшення маркетингових можливостей", - зазначає Олег Гороховський, один із засновників monobank.

"Партнерство в рамках проекту monobank відповідає стратегії Visa, спрямованої на тісну взаємодію з традиційними банками, фінтеком та фінансовими інститутами нового покоління в регіоні країн СНД та Південно-Східної Європи. Visa і monobank об'єднує спільне бачення розвитку індустрії електронних платежів в Україні - приносити інноваційні платіжні рішення, тим самим якісно змінюючи платіжний досвід споживачів. Ми вітаємо monobank - в числі наших шановних партнерів і сподіваємося, що результатом нашої співпраці стануть нові продукти в нових для банку сегментах, вдячні клієнти та зростання бізнесу », зазначила Віра Платонова, Старший віце-президент та директор регіонального розвитку підрозділу компанії Visa в країнах СНД і Південно-Східної Європи.

Найближчої осені в monobank планують поповнити асортимент іменними та валютними картами Visa.