Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

monobank – Ваша банківська картка з супер-можливостями

Поспішайте долучитися до передреєстрації та станьте одним з першим щасливчиків, які оцінять переваги надсучасної картки monobank з надзвичайно вигідними умовами обслуговування та керування в “розумному” мобільному застосунку. Інноваційний для українського ринку продукт з’явиться вже незабаром – восени цього року! Вже цікаво, погодьтеся! Але хочемо розказати ще більше!

      Про обслуговування клієнтів

  Проект monobank запущено в партнерстві з командою Fintech Band. Його концепція «банк у кишені» створена для клієнтів-фізичних осіб, для яких смартфон – весь всесвіт, а банк – частина його. Зареєструвавшись за посиланням, Ви станете власником нової кредитної картки, керувати якою більше ніж зручно  за допомогою сучасного мобільного застосунка.

    Про картку в рамках проекту monobank

Кожен, хто зареєструвався в monobank, отримає кредитну картку в гривні, оснащену безконтактною технологією PayPass для миттєвих розрахунків. Якщо Ви вже користуєтесь картками  Universal Bank, це не завадить Вам замовити нову картку в рамках проекту monobank. Отримати картку можна у зручний для Вас спосіб: відвідати один з пунктів видачі карток monobank у торгівельному центрі, отримати її у відділенні  Universal Bank або замовити доставку на будь-яку зручну адресу (додому, в офіс тощо). Власник цієї картки зможе користуватись кредитним лімітом до 100 000 грн та отримувати на рахунок до 20% кешбека за покупки. Тарифи на обслуговування будуть дійсно вражаючими – цю приємну таємницю розкриємо трохи згодом.

Платежі, розстрочка, поповнення та зняття готівки

У сучасному застосунку з дружнім інтерфейсом Ви зможете швидко здійснювати платежі та перекази з власного смартфону. Також буде доступна розстрочка на покупки в будь-яких магазинах світу – відтепер немає необхідності шукати магазини-партнери! Просто обираєте зручну кількість платежів та розраховуєтесь  за покупку своєю карткою monobank. Де речі, поповнювати картку буде дуже просто: переказуючи гроші з іншої картки,  в мережі терміналів та банкоматів наших партнерів, в касах відділень Universal Bank тощо. Маєте питання про зняття готівки? Цю картку прийматиме будь-який банкомат світу.

Про можливість накопичувати кошти

Ми бажаємо, щоб monobank став для Вас не лише зручним сервісом для миттєвих розрахунків, а й вигідним інструментом накопичень. Тому на залишок власних коштів будуть нараховуватися підвищені відсотки.

Долучайтеся до передреєстрації, аби стати одним з перших власників нової кредитної картки monobank, що відкриє Вам безліч переваг!