Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Кредитні лінії від Universal Bank

Universal Bank входить в ТОП-5 українських банків за об´ємом виданих кредитів для малого бізнесу: за 9 місяців 2008 року було видано більше 5000 кредитів на суму 1050 млн. грн., з них надано 2000 кредитних ліній на суму 350 млн. грн.

Розширюючи і укріплюючи сферу діяльності приватних підприємців України, Universal Bank представляє поновлюєму кредитну лінію для малого бізнесу. Дана послуга дозволить суб´єктам підприємницької діяльності розвивати власну справу на довгостроковій основі співпраці з банком.

«Кредитну лінію для малого бізнесу вигідно відкривати при частому використанні грошових коштів, зокрема, коли потреба в грошах виникає циклічно. Серед основних переваг кредитних ліній можна виділити: гнучкість відсоткових ставок; спрощену взаємодію з банком – можливість здобуття кредиту по простіший схемі, якщо раніше Ви користувалися послугами банку. Нашим клієнтам надається можливість встановлення терміну використання кредитної лінії залежно від умов його запита» - прокоментувала Маріте Йоцене, Директор департаменту кредитування малого бізнесу та Член правління Universal Bank.

«Мы використовуємо індивідуальний підхід при роботі з клієнтами, і для комфортнішої співпраці залучаємо мобільних агентів, з якими клієнт завжди може погоджувати слушний для себе час і місце зустрічі», - повідомив Член правління Universal Bank Ігор Дорошенко.