Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

«Кредит-Рейтинг» підтвердив рейтинг надійності депозитів Universal Bank на найвищому рівні «5»

11 лютого 2010 року рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" в черговий раз підтвердило найвищу оцінку Universal Bank в рейтингу надійності банківських депозитів. Протягом останніх 11 місяців (даний рейтинг започатковано 24 березня 2009 року) Universal Bank постійно підтверджує свою позицію в даному рейтингу серед 7 банків з найвищою відміткою.

Рейтинг надійності депозитів присвоюється банку за спеціально розробленою агентством рейтинговою шкалою та характеризує рівень відносної надійності депозиту у цьому банку порівняно з вкладами в інші українські банки.

У процесі надання рейтингу агентство враховує такі показники як: ліквідність банку, структура, концентрація та стабільність ресурсної бази, диверсифікація та якість активів, ефективність діяльності, ступінь чутливості банку до несприятливих зовнішніх економічних та політичних чинників, а також наявність підтримки й можливість залучення ресурсів.

Найвищий рейтинг надійності депозитів Universal Bank відображає довгострокову фінансову стійкість банку та надійність депозитних програм, які характеризують установу як таку, що здатна вчасно та в повному обсязі проводити виплати по депозитах.

«Збереження рейтингу надійності банківських вкладів Universal Bank на найвищому рівні ще раз підтверджує, що наш банк є стабільною фінансовою установою з мінімальною чутливістю до впливу несприятливих фінансових та економічних чинників. Депозити від Universal Bank – це не лише привабливі умови, а й надійність, що в черговий раз підтверджено незалежним національним рейтинговим агенством», – зазначив заступник голови правління з роздрібного бізнесу, член правління Universal Bank Ігор Дорошенко.