Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Клієнти Universal Bank отримали найвигіднішу ставку по іпотечних кредитах в Україні

З 1 грудня 2010 року Universal Bank зменшив ставку по іпотечних кредитах для фізичних осіб до рівня 14,95% у гривні. Ця ставка є фіксованою протягом першого року користування кредитом. Починаючи з другого року, вона змінюється на плаваючу процентну ставку*. На сьогоднішній день ставка 14,95%, що її пропонує Universal Bank, є рекордно низькою на українському ринку іпотечного кредитування.
 
“14,95% - це безпрецедентна пропозиція на ринку іпотечного кредитування в Україні у посткризовий період. Universal Bank став першим серед українських банків, що запровадив кредити на купівлю житла під таку низьку ставку. Інноваційні іпотечні рішення Universal Bank допомогли багатьом українським родинам придбати власне житло. Сподіваємося, що таке зниження процентної ставки зробить іпотечні кредити ще доступнішими і стане додатковим стимулом для відновлення ринку нерухомості в Україні”, - відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова Правління Universal Bank.
 
Universal Bank прагне бути надійним партнером для своїх клієнтів і форвардом у сфері банківських продуктів і рішень. Саме тому Universal Bank й надалі утримує лідерство в сегменті іпотечного кредитування, вже четвертий раз поспіль протягом 2010 року знижуючи процентну ставку по іпотечних кредитах.
 
 
*Плаваюча процентна ставка є змінною та залежить від ефективної процентної ставки по ощадному вкладу «Мегагнучкий рахунок» (для коштів в національній валюті, у сумі понад 7 000 000 грн), що пропонується Universal Bank, з урахуванням норми обов’язкового резервування коштів, розміщених на такому ощадному рахунку.