Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Хто пропонує «зручний» банківський продукт?

Оптимальний банківський продукт надають ті банки, які мають гарні якісні характеристики власної надійності, продуктової рентабельності та сервісу високої якості.

Керуючись цим принципом, один з найбільш надійних представників українського банківського ринку* - Universal Bank, регулярно розвиває різні напрями сервісу, і, зокрема, ті, які дозволяють клієнтам зручно організовувати процеси роботи з банком: прискорити операції, що проводяться, і при цьому мати постійну можливість віддалено отримувати інформацію про стан своїх рахунків.

До таких додаткових сервісів, які вже існують в банку, відноситься Інтернет-банкінг. Для клієнта це означає, що, скориставшись даною послугою у будь-який час і в будь-якому місці (що має доступ до Інтернет), він має можливість отримувати  актуальну та повну інформацію про стан своїх рахунків здійснювати внутрішньо - та зовнішньо банківські перекази, погашати заборгованість по кредитній картці. Також вищезгадані дії можна здійснити і за допомогою послуги Мобільний (телефонний) банкінг, яка також надається клієнтам банку.

Ще одним видом управління своїми заощадженнями є банкомати Universal Bank, які надають можливість, як зняття, так і поповнення поточного рахунку або рахунку по кредитній картці клієнта.

Для консультації і співпраці зі своїми клієнтами, банк використовує мережу відділень національного масштабу, яка представлена у всіх регіонах України.

«У роботі на українському ринку Universal Bank використовує досвід міжнародної фінансової групи Eurobank EFG, що дозволяє нам пропонувати актуальні продукти і сервіси європейського рівня. Ми фінансово стабільні, а надійність нашого банку підтверджена незалежними експертами та національним рейтинговим агентством. Але, крім того, що ми робимо наші продукти надійними та вигідними для клієнта, ми також приділяємо особливу увагу рівню сервісу, який ми пропонуємо клієнтам. Ми прагнемо, щоб Universal Bank знали як банк, який надає всі необхідні банківські послуги при високому рівні обслуговування» - говорить Член Правління Universal Bank Ігор Дорошенко.


* У вересні 2008 року Universal Bank отримав один з найвищих довгострокових кредитних рейтингів в Україні з відміткою «uaAA» та прогнозом «стабільний», який було підтверджено 3 квітня 2009 року національним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг».
У березні 2009 р. Universal Bank отримав найвищий рейтинг надійності
банківських вкладів з відміткою «5».