Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Інноваційна лінія депозитних банкоматів Universal Bank

Розвиваючи сервісний напрямок у роботі з клієнтами, Universal Bank встановив в усіх відділеннях мережі лінію багатофункціональних депозитних банкоматів.
 
Усі банкомати Universal Bank являються депозитними та окрім стандартних операцій з видачі готівки, дають можливість власникам платіжних карток поповнювати поточні та кредитні рахунки готівковими коштами.
 
Операції, що здійснюються через такі банкомати, займають менше часу, ніж виконання тих самих операцій через каси, та мають ряд переваг:
·         конфіденційність та безпека;
·         eкономія часу, потрібного для проведення операції;
·         можливість погасити заборгованість по кредитній картці;
·         можливість внесення готівки у валюті рахунку (гривні);
·         поповнення рахунку та моментальне зарахування коштів на рахунок;
·         моментальне повернення нерозпізнаних та фальшивих купюр;
·         можливість відмовитись від здійснення операції до підтвердження транзакції з миттєвим поверненням внесених коштів.
 
Депозитні банкомати Universal Bank в Україні представлені декількома моделями, встановленими в мережі відділень банку.
 
«Депозитні банкомати призначені для підвищення оперативності та якості обслуговування наших клієнтів при виконанні грошових операцій. Завдяки використанню сучасного обладнання, програмного забезпечення та технологій, наші банкомати є свого роду міні-відділеннями банку, за допомогою яких клієнти можуть комплексно вирішувати термінові фінансові питання в будь-який час доби в усіх регіонах України», - повідомив Ігор Дорошенко, Член Правління Universal Bank.
 
Зі встановлення депозитних банкоматів Universal Bank співпрацює з такими компаніями, як «РЕНОМЕ-СМАРТ» та «Принтек Україна Ел.Ел.Сі», дистриб’юторами апаратів Wincor Nixdorf та NCR відповідно, що являються лідерами серед виробників даного обладнання в світі.
 
«Орієнтованість на інновації об’єднує наші цілі з Universal Bank по роботі з клієнтами. Наше партнерство дозволяє нам ефективно надавати до послуг клієнтів Universal Bank мережу інноваційних банкоматів. Особливою рисою депозитних банкоматів Wincor Nixdorf є ретельно продумана ергономіка, дружній інтерфейс та висока швидкість роботи пристроїв. Моделі банкоматів, що встановлені у відділеннях Universal Bank, мають можливість приймати не відсортовану пачку банкнот до 50 купюр.
Ми бачимо, що ринок банківських послуг розвивається. На сьогоднішній день в Україні встановлено більше 1500 депозитних банкоматів, причому більша частина робіт проведена за останній рік. З кожним роком зростає рівень довіри користувачів до здійснення грошових операцій використовуючи банкоматні пристрої, що дозволяє нам складати довготермінові плани розвитку партнерських програм», - Андрій Демянчук, Керівник відділу продажу банківської техніки компанії «РЕНОМЕ-СМАРТ».
 
«Протягом останніх років кількість банкоматів з функцією прийому готівки неухильно зростає не лише в Україні та країнах СНД, а й в усьому світі. Депозитні банкомати являються перспективним інструментом в розвитку роздрібного банківського бізнесу. Варто зазначити, що ці пристрої дозволяють банкам оптимізувати витрати на надання своїм клієнтам найбільш широкого спектру послуг в режимі 24/7. У своїх депозитних банкоматах компанія NCR реалізувала найновіші розробки та прогресивні ідеї, що дозволяє забезпечувати високу надійність, універсальність, а також простоту та безпеку як експлуатації, так і обслуговування», - Сергій Мамонтов, Керівник відділу продажу «Принтек Україна Ел.Ел.Сі.».