Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Фінансові результати Eurobank EFG Group за 9 місяців 2010 року

За підсумками дев´яти місяців 2010 року материнська група Universal Bank, Eurobank EFG, продемонструвала стабільні результати за всіма ключовими фінансовими показниками. Незважаючи на складні економічні умови, Група підвищила рівень достатності капіталу і ліквідності, а також збільшила портфель депозитів. Чистий прибуток Групи за дев´ять місяців 2010 року склав 105 млн.* євро. Eurobank EFG також поліпшила свою капіталізацію, збільшивши рівень достатності капіталу до 11,9%.
 
Найбільшу динаміку продемонстрували фінансові установи, що входять до складу групи в країнах Центральної та Південно-Східної Європи. За дев´ять місяців поточного року їх чистий прибуток сягнув 19 млн. євро порівняно зі збитками в розмірі 36 млн. євро за аналогічний період 2009 року. Це дозволило Групі наростити портфель депозитів, який у третьому кварталі 2010 року склав 43,6 млрд. євро.
 
«Фінансові результати дев´яти місяців 2010 року показали, що Eurobank EFG впевнено виконує стратегічний план розвитку і забезпечують ефективну платформу для подальшого розвитку Групи та її членів по всій Європі, включаючи Universal Bank в Україні. Це, у свою чергу, дає нам можливість і надалі залишатися надійним партнером для наших клієнтів і всіляко допомагати їм у розвитку їхнього бізнесу»,- відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова Правління Universal Bank.
 
Ключові показники Групи EFG:
  • Чистий прибуток за дев’ять місяців 2010 року склав 105 млн.* євро
  • За підсумками дев´яти місяців 2010 року фінансові установи в складі Групи в країнах Центральної та Південно-Східної Європи поліпшили свою прибутковість, і вона склала 19 млн. євро на відміну від збитків за аналогічний період минулого року
  • Рівень достатності капіталу продовжував зростати, і за підсумками дев´яти місяців 2010 року склав 11,9%
  • За підсумками дев´яти місяців 2010 року портфель депозитів склав 43,6 млрд. євро.
 
 
*Без урахування одноразової виплати податків