Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Європейський комітет банківського нагляду (CEBS) засвідчив надійність і фінансову стійкість Eurobank EFG

CEBS визнав Eurobank EFG банківською установою стійкою до наслідків потенційної кризи за  результатами тестування, яке було проведено у липні 2010 року і в якому взяв участь 91 європейський банк. Завдання тестування полягало в тому, щоб оцінити потенційну здатність банків вистояти в умовах можливих потрясінь під час кризи і спаду в економіці.
 
В результаті тестування було виявлено, що навіть при найбільш несприятливому сценарії розвитку економіки та у разі настання суверенної кризи, високий рівень достатності капіталу європейської банківської групи Eurobank EFG гарантує її стабільність та стійкість до найсильніших економічних потрясінь.
 
«Ми пишаємося результатами тестування нашої материнської групи Eurobank EFG, реальну підтримку якої завжди відчуває Universal Bank. Ці результати характеризують її як банківську установу з високим рівнем стабільності, і наявність таких оцінок є одним із важливих критеріїв, за яким обирають банк. Отже для існуючих і потенційних клієнтів нашого банку це є безумовним підтвердженням того, що нам можна довіряти навіть у складні часи», - відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова правління Universal Bank.
 
Підтвердженням надійності Universal Bank та високого рівня довіри з боку клієнтів на українському ринку є темпи зростання депозитного портфеля Банку, який у 2009 році збільшився на 34%.