Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Їж, труси, плати – швидкий спосіб розрахунку в ресторанах

Гарний сервіс у закладах харчування та барах – це не тільки привітний прийом, коли гостя з посмішкою вітають, своєчасна подача і коли стіл завжди чистий, але і зручний для гостей розрахунок.

Коли, з якихось причин,  в закладі не працює термінал і гості не можуть розрахуватися карткою – це точно залишить їх незадоволеним і вони навряд чи повернуться ще раз. Погодьтеся, нікому не подобається судорожно шукати по кишенях останню готівку, щоб розрахуватись за рахунком.

monobank запустив швидкий та зручний спосіб розрахунку у закладах харчування та барах – Shake to Pay.

Вам більше не треба чекати на рахунок, просити офіціанта принести термінал, а потім здійснювати кілька транзакцій – кухня, бар, чайові. Ви кількома простими рухами зможете отримати рахунок, додати чайові і здійснити оплату прямо в додатку monobank, що заощадить ваш час.

Досить відсканувати QR-код на столику або потрусити телефоном з відкритим додатком monobank, вибрати ресторан і ввести номер свого столу. Весь процес займає менше хвилини, а рахунок збережеться в деталях транзакції в виписці і ви зможете зручно розділити його з друзями.

Як працює Shake to Pay?

Інтеграція Shake to Pay з програмним забезпеченням закладу дозволяє отримувати та закривати рахунки, налаштовувати розподіл коштів за категоріями страв і напоїв, розподіляти чайові та нотифікація для персоналу. Заклад отримає кошти так швидко, як їх зможе зарахувати банк підприємства. А клієнту не потрібно чекати рахунку.

Якщо ви власник закладу харчування або бару, настав час виводити його на новий рівень обслуговування, разом з  Shake to Pay від monobank. Детальніше:  https://shaketopay.monobank.ua/

Приєднуйтесь до monobank, попереду ще багато цікавого: http://monobank.ua/get