Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Другий сезон "Нагород" в monobank — емоції гарантовані

Не так давно в додатку monobank з'явився розділ «Нагороди». Це меню радує активних клієнтів банку інтерактивної грою. А нагорода за кожне досягнення — колекційний анімований кіт.

«Колекціонування — це такий особливий жанр залежності, що якщо в нього залучитися, то можна гори перевернути заради повної колекції. І ми дуже хочемо, щоб наші клієнти та їхні діти «надихнулися» цією історією і як слід хайпанули разом з нами», — пише Олег Гороховський.

Півроку клієнти збирали нагороди різної складності. Їм потрібно було відвідати 6 різних країн, взяти в прокат машини та літати на літаках, зробити тисячі транзакцій по карті, купувати продукти і будматеріали, іграшки он-лайн і офф-лайн, залучати друзів і багато їздити на таксі. Битва була неймовірною, і переможці відгуляти на закритій вечірці з співзасновниками monobank.

Як і в улюбленому серіалі, хочеться продовження. Ми це знаємо, тому з березня стартуємо другий сезон "Нагород". Деякі нагороди будуть абсолютно божевільні, а деякі дуже смішні. Головний приз коштує того щоб взяти участь в битві — поїздка на Олімпіаду в Японію.

Не пропустіть і обов'язково спробуйте. Позитивні емоції гарантовані.

Якщо ви ще не з нами, то приєднуйтесь і приймайте участь в захоплюючій пригоді.