Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Депозитний портфель Universal Bank продовжує зростати

Привабливість депозитних програм Universal Bank доведено на практиці. Так, в травні 2009 року об´єм залучених коштів від клієнтів банку склав 131,4 млн. грн.
Таким чином, банк продовжує демонструвати позитивну динаміку притоку грошових коштів від вкладників на короткострокові та довгострокові депозитні програми. З січня по травень поточного року депозитний портфель Universal Bank виріс на 10%.

Клієнти довіряють Universal Bank. Так, за даними травня 2009 року 93 % вкладників поновили свої депозитні програми і при цьому збільшили суми вкладів.

На даний момент Universal Bank демонструє зростання депозитного портфелю, який перевищує ринкові тенденції.

Таких вагомих результатів банк досяг за рахунок високого ступеня надійності власних депозитних програм. У свою чергу, це обумовлено приналежністю банку зарубіжній материнській  групі EFG Group, що дозволило захистити Universal Bank від можливих фінансових ризиків. Завдяки своїй фінансовій стійкості банк отримав високі рейтингові оцінки з боку незалежних експертів та аналітиків*, що вплинуло на приток вкладників і зміцнення їх довіри до фінансової установи. Незалежно від ситуації на ринку, Universal Bank завжди  на 100% виконував та виконує свої зобов´язання перед клієнтами, і це сприяло значному збільшенню числа вкладників, а також укріпило позиції банку на внутрішньому ринку.

«Приток депозитів, який ми спостерігаємо у нашому банку, насамперед пов´язаний з високим ступенем довіри клієнтів до Universal Bank. Також варто відзначити, що сьогодні ми помічаємо певну стабілізацію на внутрішньому ринку країни, яка сприяє зміцненню довіри українців до банківської системи і до Universal Bank. Ми дотримуємося тенденцій на ринку і надаємо послуги, яких потребують клієнти. Наш банк вірить в майбутнє України, і ми впевнені в успіху нашого бізнесу в цій країні», - говорить Член Правління Universal Bank, Ігор Дорошенко.

*- національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» у березні 2009 р. надало Universal Bank найвищий рейтинг надійності банківських вкладів з відміткою «5». При щомісячному оновленні рейтингу, відмітка банку залишається незмінною в квітні і травні.