Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Депозитні програми у франках та фунтах від Universal Bank

Нестабільні та важко передбачувані валютні курси змушують вкладників шукати альтернативні засоби зберігання грошей. Один з них – одночасне відкриття термінового вкладу у декількох валютах. У зв’язку з цим Universal Bank розширює можливості вкладників. Тепер, окрім гривні, долара та євро, у банку можна також відкрити депозит у британських фунтах і швейцарських франках.

«Британські фунти та швейцарські франки – дві з найбільш привабливих валют для зберігання грошей. Крім того, як фунт, так і франк використовуються декількома банками Європи в якості однієї з резервних валют, що є достатньою гарантією їхньої надійності. Зважаючи на те, що валютні курси важко передбачувати, для зниження ризику інфляції ми рекомендуємо нашим клієнтам одночасно робити вклади в декількох валютах. Тепер – також у британських фунтах і швейцарських франках», - відзначив Ігор Дорошенко, заступник голови правління з роздрібного бізнесу Universal Bank.

Окрім зниження валютних ризиків, депозит у нестандартній валюті – зручний спосіб накопичити гроші на навчання дитини за кордоном, коштовну покупку чи майбутні витрати у валюті вкладу. Це може бути купівля нерухомості, оплата лікування за кордоном або просто витрати осіб, які часто подорожують до країн, в яких ці валюти є національними.

Сьогодні Universal Bank пропонує депозитні програми у нестандартних валютах на наступних умовах:

Строк
%, Фунт стерлінгів, GBP
%, Швейцарський франк, CHF
1 місяць
6,25
6,25
3 місяці
7,25
7,25
6 місяців
7,75
7,75
 Інші
 
 



Для постійних клієнтів діють додаткові умови розміщення.