Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Будьте першим, хто отримає доступ до надсучасного мобільного застосунку — monobank

monobank — це проект, за допомогою якого клієнти зможуть отримувати банківські послуги з мобільного телефону, не відвідуючи відділення банку. Для цього необхідно завантажити застосунок на свій смартфон  monobank працює виключно на мобільних пристроях.  Проект народився у рамках співпраці Universal Bank з командою Fintech Band: партнери випускатимуть кредитні картки для клієнтів, а “розумний” мобільний застосунок зробить керування фінансами максимально зручним.

«Партнерство з Fintech Band дозволить нам забезпечити клієнтів прогресивним інструментом персонального банкінгу, надзвичайно вигідним та конкурентоспроможним на ринку кредитних послуг”, — відзначив Сергій Тігіпко, власник групи «ТАС», до якої входить ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК».

Вже сьогодні ми запрошуємо Вас на попередню реєстрацію — будьте першим, хто отримає запрошення до надсучасного мобільного застосунку. А восени 2017 року клієнти-приватні особи зможуть власноруч оцінити переваги monobank.

«Наша мета - надати клієнтам в одному застосунку всі можливості сучасного світу для керування фінансами - лояльний та вигідний кредит, миттєву сплату рахунків, безкоштовні перекази друзям та рідним. За таких умов наш проект значно спростить життя українців та подбає про їх фінансовий добробут», - зазначила Голова Правління Universal Bank Ірина Старомінська.  

Зокрема, monobank надасть клієнтам наступні переваги та можливості.

Найінноваційніша та найвигідніша кредитна картка

  • зручне та безкоштовне оформлення
  • безкоштовне обслуговування
  •  миттєві розрахунки з безконтактною технологією PayPass

 Вигідний кредитний ліміт до 100 000 грн

  • без потреби відвідування відділення
  • з пільговим періодом до 62-х днiв

Чесний кешбек до 20%

  • за покупки у супермаркетах, ресторанах, на АЗС тощо
  • на Ваш рахунок, без жодних незрозумілих бонусів

У мобільному застосунку буде доступний широкий спектр банківських послуг — безкоштовні перекази та комунальні платежі, зручні та функціональні виписки. Поповнити власну картку Ви завжди зможете через термінали та банківські каси, або прямо з мобільного застосунку без додаткових комісій. А у звичних для Вас месенджерах Viber, Facebook Messenger та Telegram на Вас чекатиме жива служба підтримки.

Вже бажаєте встановити мобільний застосунок на свій смартфон? Повідомте нам про це зараз, щоб ми на Вас розраховували!