Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

7 причин, чому потрібно оформити картку своїй дитині в monobank | Universal Bank

Пройшов всього рік, а дитячих карток monobank сягнуло позначки в 100 000.

А все тому, що картки для дітей від monobank подобаються не тільки дітям, а й їхнім батькам.
Адже перевести своєму «чаду» фінансову допомогу або контролювати його витрати так само легко як і лайкнути фото в соцмережах)
А навчати дітей фінансової грамотності в яскравому і зручному додатку набагато приємніше.

Дитяча картка від monobank — це безкоштовна картка зі своїм окремим рахунком, але яка випускається в зв'язці з батьківською. Оформити її може будь-який дорослий клієнт для дитини у віці від 6 до 16 років.

І ось 7 причин по яких вам варто оформити її своїй дитині:

1. Не потрібно возитися з готівкою

Вам як батькам, не доведеться постійно шукати готівку на кишенькові витрати. Плюс, буде трохи спокійніше, не доведеться хвилюватися про те, що гроші десь втратять або їх хтось вкраде. Один дзвінок — і фінансова підтримка на карті дитини, за лічені секунди.

2. Основи фінансової грамотності

Дитина навчиться основам банкінгу та фінансової грамотності. Вона дізнається, як перевіряти баланс, як відбуваються перекази між картками, як поповнити мобільний, а також почне пізнавати інші сторони повсякденних фінансів.

3. Можливість навчитися накопичувати

Хочете навчити дитину відкладати гроші і планувати витрати? У monobank для цього є зручний сервіс накопичення «Банку», в якому можна налаштувати 7 різних способів поповнення накопичувального рахунку. І дитина назве його як завгодно, наприклад, «На самокат». Тоді у дитини з'явиться стимул зайвий раз відмовитися від фастфуду і відкласти зекономлені гроші на мрію.

4. Дитина навчиться заробляти кешбек і планувати витрати

За аналогією з «дорослими» картками mono, картка для дітей дозволяє заробляти кешбек. Єдина відмінність — дітям кешбек доступний для виведення, починаючи не з 100, а з 60 гривень, а накопичити можна максимум 200 грн за місяць. Тобто, на початку кожного місяця дитина буде планувати витрати по картці і вибирати відповідні категорії кешбека.

5. Можливість контролювати витрати дитини

З одного боку, з дитячою карткою monobank дитина отримує дорослий платіжний інструмент, який вчить його самостійності. З іншого, у вас буде повний контроль над його витратами, і при бажанні можна їх обмежувати. У плані контролю картка дуже гнучка, список налаштувань досить значний. Можна надати дитині повну свободу, а можна дозволити лише деякі операції.

6. Простота оформлення

Процес оформлення картки простий і в процесі оформлення потрібно вирішити, якою буде картка: віртуальною або пластиковою. Вона цілком може існувати в електронному вигляді. Щоб розраховуватися в магазинах або в транспорті, досить додати її в електронний гаманець Apple Pay або Google Pay, правда, такий варіант доступний дітям від 12 років.

7. Формат подачі

При замовленні можна вибирати колір картки: залишити класичний чорний або більш веселий жовтий. Пластик доставляється в великому картонному конверті, в який крім картки, вкладена серія дитячих наклейок від monobank і дерев'яний конструктор створений в колаборації з бізнесменом Гаріком Корогодським. Що саме з комплекту дітям подобається більше, картка або інші подарунки – незрозуміло.

Сучасні діти ростуть швидко і з задоволенням освоюють нові сервіси. І якщо ви хочете побачити захват на обличчі своєї дитини, оформлюйте йому дитячу картку від monobank: https://www.monobank.ua/16