Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank у ТОП-5 номінації “Вибір населення”!

Шановні клієнти!

Наприкінці жовтня журнал «Бізнес» опублікував результати дослідження «Фінансовий Оскар 2017. Перше півріччя», у якому визначив лідерів банківського та страхового ринків України.

Наш банк вперше увійшов до ТОП-5 номінації “Вибір населення” - таку високу позицію Universal Bank посів за досягнення у сфері обслуговування фізичних осіб та залучення депозитів. Ми пишаємося новою відзнакою та дякуємо вам, наші клієнти, за довіру! Universal Bank буде надалі радувати вас конкурентними ставками за вкладами, гнучкими умовами обслуговування та цікавими новинками.

“Напередодні новорічних свят ми вирішили заздалегідь зробити приємний сюрприз нашим клієнтам - Депозит зростаючий. Ця пропозиція для діючих і потенційних клієнтів  є можливістю познайомитись з банком і продуктом. Кожному клієнту, який примножує кошти з Депозитом зростаючим і залишається з банком, ми даруємо бонуси за лояльність - плюс 2% після кожного періоду!” - прокоментував Андрій Звізло, Директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу і транзакційного банкінгу Universal Bank.

Запрошуємо вас ознайомитися з інтерв'ю Андрія Звізло для спецпроекту «Фінансовий Оскар 2017. Перше півріччя» за посиланням .