Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Universal Bank вчергове відзначено серед банків-лідерів з надійності

Шановні клієнти!

Раді повідомити, що за підсумками першого півріччя 2017 року робота Universal Bank стабільно отримувала позитивну оцінку учасників ринку. Наш банк було відзначено одразу в кількох рейтингах, що відображають стабільність та надійність банків України: 

  •  ТОП-20 рейтингу «50 провідних банків України-2017» за даними агентства «Фінансовий клуб»;
  • ТОП-20 рейтингу стійкості банків за результатами 1 кв. 2017 року, складеного фінансовим порталом «Мінфін»;
  • ТОП-25 рейтингу життєздатності українських банків-2017 за версією незалежного бізнес-порталу Mind;
  • ТОП-5 рейтингу надійності малих та середніх роздрібних банків, травень 2017 р. за даними видання «Деньги».

Рейтинг «50 провідних банків України-2017» щорічно складається інформаційним агентством «Фінансовий клуб» та враховує наступні показники: розмір уставного капіталу банків, обсяг залучених коштів фізичних та юридичних осіб, обсяг виданих кредитів, прибуток за 2016 рік, кількість відділень, банкоматів, POS-терміналів тощо.

При складані рейтингу експерти «Мінфін» враховували комплекс показників, що характеризують стресостійкість фінустанов та лояльність вкладників до них, зокрема: якість активів, ліквідність, можливість зовнішньої підтримки, приріст вкладів, платіжна репутація тощо.

Фінустанови з найвищою внутрішньою стабільністю визначав бізнес-портал Mind. Для рейтингування враховувались наступні показники: ліквідність, рентабельність діяльності, достатність капіталу, якість кредитного портфеля, підтримка власників, безперебійність виплат, системне значення банку.

Журнал «Деньги» вчергове склав власний рейтинг надійності банків, беручи до уваги такі параметри: співвідношення коштів фізосіб до власного капіталу, надійність (репутація) акціонера, наявність проблем з виплатою вкладів та ставка залучення депозитів в гривні на 3 місяці (детальніше у випуску журналу № 9-10 від 25 травня 2017 р.)

Також 29 червня 2017 року агентством «Кредит-Рейтинг» було вчергове оновлено рейтинг надійності банківських вкладів. Universal Bank отримав незмінну найвищу оцінку «5».

Ми пишаємося черговими відзнаками Universal Bank на українському ринку  і надалі докладатимемо максимум зусиль, щоб надійність та стабільність Банку високо цінувалась експертами та клієнтами!